Ψηφιακή Διαφήμιση + Ψηφιοποίηση του Brand

Ψηφιοποιώντας το brand σας!

1. Web development – Κατασκευή ιστοσελίδων 

2. Κατασκευή bot για Viber 

3. Video Marketing

Βελτιστοποιήστε την ψηφιακή σας επικοινωνία με ποιοτικό περιεχόμενο Video Marketing. ‘Ολες οι τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι όταν βλέπουν και ακούν ένα μήνυμα, η ικανότητα τους να το θυμηθούν αυξάνεται σημαντικά.

Το Video Marketing είναι ένα από τα πιο δυνατά και απαραίτητα εργαλεία του Μάρκετινγκ. Ωστόσο ο αποτελεσματικός σχεδιασμός μιας καμπάνιας Video Marketing απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και σωστή παρουσίαση του περιεχομένου.

Η ομάδα της Blue Circle ενημερώνεται διαρκώς για όλα τα ευρήματα των ερευνών που αφορούν την αποτελεσματικότητα της  χρήσης των video στην επικοινωνία και εκπαιδεύεται στις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής video.

4. Διαφήμιση Google Adwords καi Social Media

5. SEO και MOBILE SEO Services

Search Εngine Οptimization (SEO) είναι μία μέθοδος που εφαρμόζεται ώστε το website σας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της Google.
Στη Blue Circle πιστεύουμε ότι το βέλτιστο SEO είναι ένα σύνολο συντονισμένων ενεργειών που προσφέρει πραγματική αξία στους επισκέπτες του site σας. Εστιάζουμε όχι μόνο στην βελτιστοποίηση του ίδιου του website, αλλά και σε άλλες μεθόδους πέρα από αυτό για να δημιουργήσουμε στρατηγικές SEO που είναι αποτελεσματικές και με διάρκεια στο χρόνο.

6. Content Marketing (δημιουργία περιεχομένου)

Το επιτυχημένο ψηφιακό μάρκετινγκ ξεχωρίζει από το συναρπαστικό περιεχόμενο. Θέλουμε οι πελάτες σας να βρίσκουν την επικοινωνία σας αξιόπιστη, ενδιαφέρουσα.

Απλότητα = Απόδοση

Θέλετε το κοινό σας να συνδεθεί πλήρως με το ψηφιακό σας μήνυμα; Κρατήστε το απλό και σύντομο.

7. Online Public Relations & Βελτιστοποίηση δελτίων τύπου 

Ένας από τους κύριους πυλώνες του ολιστικού ψηφιακού Μάρκετινγκ που προσφέρει η Blue Circle είναι η ανάπτυξη του ψηφιακού δικτύου δημοσίων σχέσων της εταιρείας σας. Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους του Digital PR στοχεύουμε στο κτίσιμο επωφελών διαδικτυακών συμμαχιών που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε και να ενισχύσετε τις ψηφιακές καμπάνιες σας και την εντός και εκτός διαδικτύου παρουσία σας.

Με στόχο να προσελκύετε την προσοχή των πελατών σας μιλώντας άμεσα, καθαρά και απλά, εξασφαλίζουμε ότι η καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ στοχεύει στο συγκεκριμένο κοινό σας.

Κωνσταντίνος Κορίκης

 

 

 

 

Back to top