Αποστολή και Όραμα

Λίγα λόγια για τη Blue Circle

H Blue Circle είναι μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολιστικού marketing, που ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στους κλάδους της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών. Ο Κωνσταντίνος, η Μαίρη, η Χριστίνα και ο Χαράλαμπος συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους σε 5 βασικούς τομείς δραστηριότητας: Μάρκετινγκ (με βάση το μοντέλο 7 p’s), Ψηφιακή επικοινωνία, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Information Technology, Οπτικοακουστικά μέσα και Διοργάνωση εκδηλώσεων.

H Blue Circle καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας που αφορούν:

  • Την ανάπτυξη του  B2B δικτύου των πελάτων σας στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείστε.
  • Το άνοιγμα νέων αγορών σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Benelux.
  • Την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας ή / και των πωλήσεων μέσω της διαφημιστικής προβολής σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  • Tην ψηφιακή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, αλλά και το ευρύτερο κοινό, μέσω της σωστής αξιοποιήσης των social media και των κατάλληλων ψηφιακών και οπτικοακουστικών μέσων.
  • Την εταιρική προβολή σας μέσα από την διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων αλλά και δράσεων ή εκδηλώσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες της Blue Circle.

 

H Aποστολή και το Όραμά μας

Αποστολή της Blue Circle είναι να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικές, σύγχρονες και καλά συντονισμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και εταιρικής δικτύωσης  με στόχο την επιχειρηματική τους ανάπτυξη, την αύξηση του μεριδίου τους στην αγορά και την ενίσχυση της εταιρικής τους φήμης.

Όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ως μια αξιόπιστη εταιρεία δικτύωσης και επικοινωνίας στην Ευρώπη τόσο για τις ελληνικές εταιρείες, όσο και για εταιρείες του εξωτερικού που θέλουν να εδραιώσουν τις δραστηριότητές τους και στην Ελλάδα.

 

Back to top