Εταιρικές εκδηλώσεις

Η τέλεια εκδήλωση από την αρχή μέχρι το τέλος

Η Blue Circle μπορεί να διοργανώσει οποιοδήποτε corporate event ή συνέδριο αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια οργάνωσης με το εξαιρετικό team των συνεργατών της.

Σχεδιάζουμε για σας μία ελκυστική πρόσκληση που συμβαδίζει με την ταυτότητα και τον σκοπό της εκδήλωσής σας. Εάν απαιτείται οποιοδήποτε άλλο τυπωμένο υλικό, όπως κάρτες δώρων, κάρτα προγράμματος κ.α., μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

Σας βοηθάμε να οργανώσετε τη λίστα των καλεσμένων σας και αν είναι απαραίτητο σας συμβουλεύουμε πώς να επεκτείνετε το δίκτυο των προσκεκλημένων σας ανάλογα με τον στόχο της εκδήλωσής σας.
Αναλαμβάνουμε το follow up των προσκλήσεων και είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε για να προετοιμαστείτε σωστά.
Ανησυχείτε για την προώθηση της εκδήλωσής σας; Αυτό είναι το αγαπημένο μας έργο! Χρησιμοποιούμε email marketing, ψηφιακό marketing και πολλά άλλα εργαλεία για να επιβεβαιώσουμε ότι η εκδήλωσή σας επικοινωνείται αποτελεσματικά.

  • Οι επιτυχημένες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν μικρό γευστικό μπουφέ! Πείτε μας τον προϋπολογισμό σας και θα σας εκπλήξουμε με τις προτάσεις μας.
  • Ας δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον για τους καλεσμένους σας. Αφήστε τη διακόσμηση χώρου και τη μουσική σε μας και τους συνεργάτες μας.
  • Ας εντυπωσιάσουμε το ακροατήριό σας! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική παρουσίαση Power Point και να σας παρέχουμε υποστήριξη γραπτού λόγου, αν χρειαστεί.

Πιστεύετε ότι χρειάζεστε έναν τεράστιο budget για τις παραπάνω υπηρεσίες;

Ζητήστε  την προσφορά μας!

Οι μεγάλες συμφωνίες ξεκινούν με ένα ποτήρι καλό κρασί

 

 

Back to top