Μαίρη Ποδογύρου

Founder

Επαγγελματικό προφίλ: 

Έχει εργαστεί ως στέλεχος και σύμβουλος Marketing στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, του Τουρισμού και των Digital εφαρμογών με κύρια αντικείμενα τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση, το Business Development, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Από το 2013 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας/σύμβουλος επιχειρήσεων προσφέροντας υπηρεσίες marketing σε εμπορικές επιχειρήσεις και start ups στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στο Βέλγιο, όπου εργάστηκε για ένα χρόνο.

Έχει διδάξει επί σειρά ετών Marketing και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού σε προπτυχιακούς φοιτητές ιδιωτικών κολεγίων και σε σπουδαστές ΙΙΕΚ.

Το 2016 ίδρυσε την εταιρεία Blue Circle με στόχο την προώθηση του ολιστικού marketing και την  ανάπτυξη του του μοντέλου “systems thinking – digital doing” ως μια σύγχρονη πρακτική εταιρικής επικοινωνίας. Για την υλοποίηση της αποστολής της Blue Circle συνυπεύθυνοι και συναρμόδιοι είναι ο Κωνσταντίνος Κορίκης , η Xριστίνα Ντάκουλα και ο Xαράλαμπος Λιοντής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας, Master of Arts in Human Resources Management και Master Certificate in Marketing.

Είναι Εξουσιοδοτημένη Συνεργάτης Δημοσίων Σχέσεων & Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Rakuten Viber για την Ελλάδα 

Η φιλοσοφία της Μαίρης:

  • Για να διατηρεί μια εταιρεία το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα θα πρέπει να δημιουργεί ένα περιβάλλον μανθάνοντος οργανισμού, όπου η επιχειρηματικότητα και οι άνθρωποι εξελίσσονται μαζί και νέες ιδέες βγαίνουν στο φως.
  • Οι ιδέες έχουν αξία μόνο όταν γίνονται πράξη
  • Η επικοινωνία πρέπει να είναι απλή, αληθινή και αμφίδρομη

 

Back to top